Over Ons

Over Ons 

ConCord ICT ondersteund en ontzorgt!

Wij zijn jullie ICT partner als het gaat om professionele dienstverlening met een persoonlijke benadering. ConCord ICT staat voor meer dan 20 jaar ICT ervaring in MKB organisaties. Ons doel is helder: Volledig ontzorgen tegen een eerlijke prijs!

Of het nu een groot project is, een kleine aanpassing betreft of vraagstukken zijn omtrent ICT beheer, wij helpen bij het maken van de juiste beslissingen voor de organisatie. ICT kan complex zijn, maar door de juiste vragen te stellen en vooral ook te luisteren naar de wensen en eisen van de klant kunnen we deze complexiteit versimpelen. Dat is ons vertrekpunt bij het aangaan van een nieuwe relatie, wij luisteren zorgvuldig en verwerken deze informatie volledig in een passende en betrouwbare ICT oplossing. Onze ervaren specialisten weten wat er speelt in “ICT land” en zijn altijd up-to-date als het gaat om de laatste technologieën en oplossingen. Mede hierdoor kunnen we een optimale dienstverlening bieden, waarbij de klant optimaal gebruikt maakt van de ICT middelen.

Door een zo transparant mogelijke dienstverlening aan te bieden zorgen wij ervoor dat ICT optimaal benut wordt. Tenslotte moeten onze klanten alle energie in de eigen onderneming steken en geen zorgen hebben over de ICT vraagstukken van de organisatie.

De transparantie bereiken we door het inzetten van enkel die middelen, die voor de organisatie en haar bedrijfsprocessen nodig zijn. Er worden zo geen overbodige producten en diensten in huis gehaald. Een ander belangrijk aspect hierin is dat wij altijd volledige duidelijkheid geven over de kosten, dus NOOIT verrassingen achteraf.

Een belangrijk kenmerk van ConCord ICT is dat we werken op basis van direct contact. Geen moeilijke en langdurige processen via sales of accountmanagement, maar direct contact met een specialist die de organisatie goed kent en daardoor vraagstukken snel kan analyseren en beantwoorden, we denken in oplossingen

Van ons kun je flexibiliteit verwachten omtrent ICT vraagstukken, bureaucratie staat ook niet in ons jargon. Naast een flexibele instelling van ConCord ICT medewerkers hebben ze ook een creatieve geest, wij denken graag mee om ideeën te realiseren.