WorkSmart

WorkSmart By ConCord ICT

Je eigen online werkplek in de cloud

ConCord ICT biedt een werkplek met de kracht van Microsoft 365 en portal based werken in de cloud. Op ieder device met een internetbrowser heb je toegang tot de werkplek via een veilige https verbinding.

De WorkSmart dienst is opgebouwd met bewezen cloud technologien van Microsoft en een zogenaamde shell welke de standaard werkomgeving aan medewerkers presenteerd.

WorkSmart stelt de medewerkers in staat om flexibel, veilig en efficiënt te werken en bevordert dit de productiviteit. De dienst bestaat uit een viertal onderdelen.

De dienst bieden we aan in drie varianten.

Steeds meer applicaties gaan naar de browser, dus waarom je werkplek niet? Met de WorkSmart portal brengen wij alle web-applicaties samen en leggen we een eenvoudige gebruikersinterface bovenop de document en cloudoplossingen van Microsoft.

WorkSmart brengt alles wat je nodig hebt samen. Zo werk je vanuit de online werkplek vanaf elk device, thuis, op kantoor of waar dan ook. In één klik bereik je alle lokale-, web- en Windows applicaties vanuit één digitale werkplek.

Met één inlog (Single Sign-On) verkrijgen medewerkers toegang tot hun applicaties. Is een applicatie nog niet Single Sign-On beschikbaar in onze aware, terwijl dit technisch wel mogelijk is? Wij realiseren dit binnen 4 weken na akkoord.