Professional Services

Professional Services

Advies nodig? Of zijn extra handen nodig om ICT projecten te realiseren?

Voor al onze diensten geldt dat kwaliteit, service en garantie hoog in het vaandel staan! Met ons worden flexibele afspraken gemaakt over de inzet van onze professionals, zowel op het gebied van consultancy, detachering en beheerdiensten. Onze professionals beschikken over ruime praktijkervaring en de benodigde certificeringen, met deze kennis in huis garanderen wij optimale resultaten.

Detachering

ConCord levert ICT professionals die over de gehele linie van de organisatie ingezet kunnen worden, van servicedesk medewerker tot projectleider. Tevens leveren wij professionals met ruime ervaring op cloud diensten als Microsoft Azure en Microsoft 365.

Consultancy

ConCord is jullie partner als het gaat om implementaties, migraties en consolidatie van ICT infrastructuren. Samen bekijken we hoe we vraagstukken zo efficiënt mogelijk kunnen bieden en hoe de kosten hierbij onder controle te houden.

Niet alleen op technisch vlak, maar ook organisatorisch kan Concord van dienst zijn. Denk hierbij aan het optimaliseren van het document management proces of implementeren van ITIL processen.

Onze security consultant adviseert over het optimaliseren van de beveiliging van de infrastructuur.

Project Management

Onze professionals hebben niet alleen jarenlange ervaring met bouwen van ICT infrastructuren, maar beschikken tevens over de juiste kennis om kostbare projecten te begeleiden van A tot Z. 

Efficiency verhogen en kosten verlagen is een belangrijk aspect hierin!