Online Diensten

Online Diensten

Uw ICT deels of volledig buitenshuis plaatsen?

ConCord ICT levert cloud diensten die optimaal afgestemd zijn op de wensen van uw organisatie. Wenst u een deel of uw volledige IT buitenshuis te plaatsen of misschien alleen een Office 365 product van Microsoft? Laat u door ons informeren over wat wij voor u kunnen betekenen en hoe onze diensten meerwaarde kunnen zijn voor uw organisatie. Wij zijn graag uw partner voor het adviseren en implementeren van deze diensten.

Online Diensten

Een applicatie of volledige infrastructuur deels of volledig buitenshuis plaatsen?
ConCord levert haar klanten cloud diensten die optimaal afgestemd zijn op de wensen van de organisatie. Dit op basis van bewezen en veilige cloud technologieën.

Of het nu gaat om alleen de mail naar de cloud te migreren, zoals Office 365, of dat de volledige infrastructuur vervangen moet worden met een cloud oplossing. Wij adviseren hoe dit zo snel en efficient mogelijk te realiseren en verzorgen de volledige implementatie hiervan.

Microsoft 365

Met Microsoft 365 bundel je de beste Microsoft online producten Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobilily + Security.

Overal efficient en veilig werken met uw zakelijke e-mail en vertrouwde Office applicaties!

Met Microsoft 365 werkt u altijd en met de nieuwste versies van uw vertrouwde Office-documenten, zoals Word en Excel, die u vanaf elk apparaat kan raadplegen bewerken en door kan sturen naar naar collega’s en/of klanten. Ook heeft u geen omkijken meer naar uw Windows en Office licenties, deze zijn altijd inbegrepen.

Meer informatie over Microsoft 365?Bezoek dan: 
https://www.microsoft.com/nl-NL/microsoft-365/businesshttps://www.office.com
Of neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Backup online

Bedrijfsgegevens vormen de fundering van de organissatie en zijn van enorm grote waarde. Helaas moet je er rekening mee houden dat deze gegevens verloren kunnen gaan door allerlei redenen. Met de online backup diensten van ConCord voorkom je dat ze definitief verloren zijn en altijd veilig worden gesteld op een beveiligde locatie buitenshuis. Wij kunnen voor elke situatie de beste oplossing aanbieden.

Endpoint Backup Door onder andere de ontwikkeling van ‘Bring Your Own Device’, worden endpoints steeds belangrijker in een organisatie. Belangrijke data bevindt zich dan ook steeds vaker op laptops en pc’s. Een goede backup van deze devices is dan ook essentieel. Met de Endpoint Backup kun je altijd en overal een backup maken, onafhankelijk van de locatie van de endpoint. Daarnaast is data ook beschikbaar op tablet en smartphones.

Image Backup In geval van nood wil je zo snel mogelijk weer online zijn. Met Image Backup kun je met een druk op de knop een volledige server binnen 5 minuten recoveren. Naast de mogelijkheid om een volledig server te recoveren, kun je ook eenvoudig losse files recoveren op basis van dezelfde image. Je kan op elke manier weer bij de data. Vraag naar ons Backup Ultimate pakket op basis van StorageCraft voor meer informatie!

Server Backup Wat gebeurt er met data bij een crash, brand of diefstal van serversystemen? Zorg dat er altijd een backup is! Met Server Backup van ConCord heb je geen omkijken meer naar het backuppen van de servers. De backup wordt extern opgeslagen en de dienst is voor zowel fysieke als virtuele servers beschikbaar. Backup Windows-en Linuxservers, databases zoals MSSQL en MySQL en Exchange servers zonder zorgen.

VM Backup De VM Backup van ConCord is speciaal ontwikkeld voor virtuele servers. Het biedt een snelle, flexibele en betrouwbare methode om een offsite backup te maken van volledige virtuele servers. Onze VM Backup oplossing biedt zowel ondersteuning voor VMWare als voor HyperV.